فدراسیون تکواندو در پی گیری درگیری و بی احترامی در یکی از کلاس های آموزشی، اعلام کرد که بررسی موضوع به صورت رسمی آغاز شده است. ماجرا از آنجا آغاز شد که مبینا نعمت زاده، قهرمان المپیک و مربی موقت کلاس،در جریان یکی از کلاسهای آموزشی با یدالله پیرهادی، از پیشکسوتان تکواندو درگیری کلامی پیدا کرد. یک روز بعد و در جلسه ای برای بررسی موضوع، پدر مبینا به صورت پیرهادی سیلی زد که واکنش شدید جامعه تکواندو را برانگیخت

به گزارش تسنیم، در غیاب مهروز ساعی، به دلیل شرکت وی در اجلاس اتحادیه تکواندوی آسیا، مبینا نعمت زاده، دارنده مدال المپیک پاریس مسئولیت اداره کلاس سرمربی تیم ملی تکواندوی کشورمان را در هیئت تکواندوی تهران به عهده داشت، پس از پایان کلاس، وی از ترک سالن خودداری کرد که این موضوع با اعتراض خانواده اولیا و در نهایت استاد یدالله پیرهادی، مسئول کلاس بعدی، مواجه شد.
گفته می شود مبینا نعمت زاده در پاسخ به این موضوع نسبت به پیشکسوت تکواندوی کشورمان رفتار مناسبی از خود نشان نداده و در حضور خانواده های ورزشکاران بی احترامی هایی انجام داده است.
در ادامه، هومن مهیمن، نایب رئیس هیئت تکواندوی استان تهران، روز بعد از استاد پیرهادی دعوت کرد تا موضوع به صورت دوستانه حل وفصل شود، اما در تداوم رفتار ناپسند و غیرورزشی، پدر مبینا قهرمان المپیک در واکنش به این مسئله نه تنها عذرخواهی نکرد، بلکه شروع به توهین و در نهایت سیلی زدن به این پیشکسوت کرد، موضوعی که با اعتراض بسیاری از پیشکسوتان تکواندوی کشورمان همراه شد و در نهایت با عذرخواهی هادی ساعی قرار است به این موضوع رسیدگی شود.
پیشکسوت تکواندو:به رسم ادب مقابل پای پدر مبینا بلند شدم اما او به من سیلی زد
به گزارش ایسنا، یدالله پیرهادی پیشکسوت مطرح مربیگری و داوری تکواندوی ایران درباره حادثه ای که منجر به سیلی پدر مبینا نعمت زاده نفر سوم المپیک ۲۰۲۴ پاریس به او شده است، مدعی شد: شنبه گذشته یکی از اساتید مربیگری که از دوستان بنده است، از من خواست به دلیل بیماری که برایش پیش آمده به جای او کلاس را برگزار کنم. وقتی به طبقه بالا رفتم دیدم هنوز کسی به کلاس نیامده است. در آنجا مشاهده کردم کلاس بانوان را که خانم مهروز ساعی تدریس می کند و یک هفته است حضور ندارد به خانم مبینا نعمت زاده که هیچ مدرک مربیگری هم ندارد، سپرده و او مربیگری می کند!
پیشکسوت ۶۶ ساله تکواندوی ایران، ادامه داد: در آنجا دیدم که مبینا نعمت زاده با یکی از اولیا در حال جر و بحث است. وقتی از او خواستم که سر صدا نکند از الفاظ بدی علیه من استفاده کرد. واقعا خیلی متاسفم که المپیک به این ورزشکار مدال برنز داده در حالی که ادب را رعایت نمی کند.
وی در ادامه ادعا کرد: پس از این اتفاق یک روز آقای هومن مهیمن نایب رییس هیات تکواندوی تهران با من تماس گرفت و گفت ساعت ۴ اینجا باش تا جلسه ای در اینباره برگزار کنیم. وقتی در جلسه حاضر شدم دیدم مبینا نعمت زاده با پدر خود که او را نمی شناختم وارد جلسه شدند. من هم به رسم ادب جلوی پای پدر او ایستادم اما او به یکباره الفاظ بدی بکار برد و به صورت من سیلی زد!
پیرهادی خاطرنشان کرد: برای جامعه ورزش متاسفم. من ۲۴ سال پیش بذر تکواندو را در این مجموعه کاشتم، زمانی که اینجا آب و برق و آسفالت نداشت. درختان این مجموعه را خودم کاشتم. این ثمره کارهای من است که یک پدر یک ورزشکار بی هوا به صورت من سیلی می زند. من از سال ۱۳۶۰ مربیگری می کنم. سرمربی تیم ملی نیروهای مسلح بودم و توانستیم در ایتالیا نایب قهرمان جهان شویم. خودم ورزشکار این رشته بودم. به هیچ وجه از این قضیه گذشت نخواهم کرد.
همچنین یکی از اولیای ورزشکاران که با مبینا نعمت زاده درگیری لفظی پیدا کرده بود، درباره این ماجرا مدعی شد: به او گفتم چرا سالن تمرین انقدر کثیف است و آشغال جمع شده و مو و شربت روی زمین ریخته است؟ او در جواب به من گفت: اسمت را بمن بگو تا به نظری بگویم پدرت را دربیاورد! در این گیر و دار استاد پیرهادی رسید و به او گفت خانم بفرما پایین چرا داد و بیداد می کنی. آقای پیرهادی اصلا چیز دیگری به او نگفت.
یکی دیگر از اولیا در این باره گفت: استاد پیرهادی هیچگونه توهینی به نعمت زاده نکرد اما او از الفاظ بدی استفاده کرد.
پس از این اتفاق پلیس در محل درگیری حاضر شده و پیرهادی اقدام به شکایت کرده است.
نظر شما:
هادی ساعی: از مبینا نعمتزاده راضی نیستم/ کمیته فنی درباره او تصمیمگیری میکند